V zámku Holešov ukončia sezónu inak...

30 October 2017

Mestské kultúrne stredisko pozýva malých i veľkých návštevníkov na akciu Rozprávkový zámok. Nočná prehliadka symbolicky ukončí sezónu na zámku, v sobotu 4. novembra od 17.00 do 21.00 hodiny.

Nočná rozprávková prehliadka ponúkne súťažné putovanie barokovým zámkom od pivníc až po prvé poschodie. V každej sále čakajú na návštevníkov  postavy z inej rozprávky, napríklad Maková panenka, Pat a Mat, Snehulienka, Šípková Ruženka, Červená čiapočka, tiež čerti a čarodejnice. Deti, ktoré prejdú všetky stanovištia a splnia všetky úlohy,  neminie odmena.

Vo Veľkej sále zahrajú herci v kostýmoch najpopulárnejšie úryvky z rozprávky „S čerty nejsou žerty“, pripravené bude tiež čierne divadlo a stredoveké predstavenia. Sala terrena je vyhradená pre tancujúc lesné víly v podaní žiačok  ZUŠ Holešov a v pivnici si deti zmerajú sily v lukostreľbe.

V rámci sprievodného programu na nádvorí uvidia návštevníci rytierske turnaje, deti sa môžu povoziť na historickom kolotoči. O občerstvenie a kávový špeciál nebude núdza.

Vstupenky do Rozprávkového zámku je možné si už teraz kúpiť v predpredaji   v MIC Holešov alebo cez jeho on-line portál www.holesov.info. Dospelý zaplatí 70 Kč,  pre dieťa od 3 rokov stojí vstupenka 40 Kč.

Ďalšie informácie o regióne nájdete na www.kamkam.eu,

www.vychodni-morava.cz


 

Súvisiace aktivity

Kam za oddychomKam za zaujímavosťami a poznanímKam ísť načerpať silyKam za dobrým tipomKam na turistikuKam na víkendKam za zdravím, wellnessomKam za dobrou kuchyňouKam za kultúrou a kultúrnym dedičtvomKam za športom v leteKam za dobrým vínomKam na dovolenku
Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.