Užite si romantický víkend v hanáckej metropole

05 December 2013

Pozvánka od susedov z Olomouca…

Objevte kouzlo adventu v hanácké metropoli, podle prestižního turistického průvodce Lonely Planet „nejkrásnějším městě České republiky“. Zpříjemněte si předvánoční čas a nasajte atmosféru vánočních trhů spojených s kulturním programem a ochutnávkou hřejivých punčů mnoha chutí právě v Olomouci... Speciální nabídka adventních pobytů v Olomouci od 29. 11. do 22. 12. 2013! Třídenní pobyt pro dva již od 2 440 Kč!

Rezervace a více informací na: www.stayovernight.eu/advent

VYHRAJTE VÍKEND V OLOMOUCI!

Odpovězte na aktuální soutěžní otázku na www.stayovernight.eu a vyhrajte jedinečný víkend pro dva v Olomouci a další zajímavé ceny.

Připravilo: statutární město Olomouc, ve spolupráci s hotelovými zařízeními, krajské sekce AHR ČR. http://tourism.olomouc.eu

BH, SLO

Na stiahnutie

Súvisiace aktivity

Kam na dovolenkuKam za kultúrou a kultúrnym dedičtvomKam za oddychomKam za zaujímavosťami a poznanímKam ísť načerpať silyKam za dobrým tipomKam na víkendKam za dobrým vínomKam za dobrou kuchyňouKam na turistikuKam a kde sa ubytovaťKam za športom  v zimeKam za športom v leteKam za zdravím, wellnessom
Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.