Deň medu a medoviny v Archeoskanzene Modrá

16 August 2017

Ak máte radi túto sladkú pochúťku, skočte si v sobotu na Východnú Moravu. Je to len pár kilometrov od slovenských hraníc.

Med - to bude hlavná téma programu, ktorý sa chystá na sobotu 19. augusta v Archeoskanzene Modrá. Deň medu a medoviny zaháji Medový jarmok. V ponuke bude nielen med, ale aj medové pivo, medovina, medové oplátky alebo keramika. Zažijete koštovku viac ako 50 druhov unikátnych a chutných výrobkov, ktoré sa „urodili“ v tomto regióne.

Súťažiť sa bude aj v stĺkaní masla. Záujemcovia ho budú môcť ochutnať namazané na chleba a ako chutí v spojení s medom. Ako to už býva, počas takejto veľkej slávy, pripravených je množstvo ďalších aktivít pre celé rodiny.     

Archeoskanzen Modrá - Veľkomoravské osídlenie stredného Pomoravia sa nachádza neďaleko púštneho miesta Velehrad. Patrí medzi najvyhľadávanejšie miesta na Východnej Morave.

Viac informácií o Východnej Morave sa dozviete na www.kamkam.eu.

http://www.vychodni-morava.cz/#akce, Foto: Archeoskanzen modrá, foto na slideri: pixabay 

Súvisiace aktivity

Kam za oddychomKam za zaujímavosťami a poznanímKam ísť načerpať silyKam za dobrým tipomKam na turistikuKam na víkendKam za zdravím, wellnessomKam za dobrou kuchyňouKam za kultúrou a kultúrnym dedičtvomKam za športom v leteKam za dobrým vínomKam na dovolenku
Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.