Ski amadé Ladies - Week

16 February 2013

Dámy, vypadnite na týždeň zo stereotypu všedných dní!

Týždeň od 16. do 23. marca sa v regióne Gastein a v celom Ski amadé bude všetko krútiť okolo žien. Bude to obdobie, v ktorom sa unavené ženy môžu zotaviť a vyjsť zo stereotypu všedných dní.

K siedmim objednaným prenocovaniam dostanú dámy skipas (plus potrebný servis) na šesť dní zdarma. Navyše môžu bezplatne po celý jeden deň testovať lyže a ďalší môžu zdarma lyžovať pod dozorom inštruktora. Aj mimo lyžiarskych tratí bude o ženy postarané. Tie, ktoré dávajú prednosť hudbe, si prídu na svoje pri Top_Live-Acts, tie ktoré dávajú prednosť tichu, budú mať možnosť zúčastniť sa módnej prehliadky. Romantické duše sa môžu vydať na spoločnú jazdu mestom s horiacimi fakľami v rukách, ďalšie dajú prednosť tichému večeru na chate.

Areál Ski amadé predstavuje 860 kilometrov zjazdoviek a 270 lanoviek, a to všetko možno absolvovať s jedným skipasom. Pohodlie a servis zabezpečí 270 horských chát a horských reštaurácií. Tu si môže každá žena vychutnať regionálne špeciality alebo na veľkých slnečných terasách zasa pokojne relaxovať.

Teraz sa už len správne rozhodnúť? V ktorom z piatich Top lyžiarskych regiónov v areáli Ski amadé stráviť tento lákavý týždeň. Určite to nebude ľahké, pretože každý región sa prekonáva v ponuke. Pokiaľ ide o oblasť Salzburgu, tam čakajú na návštevníkov zjazdovky z majstrovstiev sveta, v štajerskom Schladming-Dachstein, môžu zasa návštevníčky využiť pri lyžovaní 4 kopce z vrcholu na vrchol a dolina Gastein láka teplou termálnou vodou obsahujúcou radón. V Hochkönigu sľubujú návrat do sveta mystiky a rozprávok, v Grossarltal sa možno pokochať neporušenou prírodou a v prvotriednom zariadení vychutnávať pestrý Ladies Week program.

Ladies Week, teda týždeň pre ženy, sa výborne hodí pre malú dovolenku s najlepšou priateľkou. Ale kto by nechcel oželieť partnera, môže si vziať bez problémov so sebou aj rodinu. Ski amadé, najväčšie lyžiarske potešenie, nadchne všetkých.

Ponuka zimy - Ski amadé Ladies – Week od: 16.3.- 23.3.2013

Ladies  week balíček pre ženy obsahuje:

-         7 prenocovaní v objednanej kategórii

-         Špičkový program vo vykurovanom stane

-         Happy-Power-Lady-Race, trochu iné lyžovanie

-         Aprés-Ski-Party na vrchole – panoráma

-         Pre všetky ženy týždennom pobyte grátis: 6-dňový skipas pre všetky dámy v regióne Ski amadé, 1 uvítací drink, 1 drink na horskej chate, 1 deň grátis Ski a test športovej výbavy – lyží, 1 deň grátis lyžovanie s inštruktorom

-         Príklad cien: 7 nocí v 4-hviezdičkovom hoteli s polpenziou + 6 dní skipas pre dámy v dvojposteľovej izbe je od 378,- euro.

Info pre Ski amadé hostí – tel.+43/6452 20202-0

www.gastein.com alebo www.skiamade.com

Beata Havranová

Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.