Objevte sama sebe v údolí Pillersee!

17 May 2018

Dva trendy, dva světy – oblíbené Stand Up Paddling (veslování vestoje na speciálním surfu) a jóga, ve zkratce tzv. SUP’n‘Yoga. V tyrolském údolí Pillersee, v Rakousku, tyto dva světy - trendy zajímavě spojili a tím vznikla možnost nejlepším způsobem udělat dobře svému tělu, duchu a jejich rovnováze. V objetí Loferských Skalnatých hor a travnatých kopců Kitzbühlských Alp je jezero Pillersee vhodným na komplexní relax a odpočinek na vodě.

Centrum vodních sportů „Sup’n‘Fun“ v obci St. Ulrich am Pillersee, nabízí totiž kurzy SUP-Yoga, v kterých nejde jen o to objevit nebo najít sama sebe, ale pocítit i spojení duše s vodou a přírodou. Sup’n’Fun vede Belgičan Danny Bulthé, který tady, v Kitzbühlských Alpách na jezeru Pillersee uskutečnil svůj sen. Během kurzu pod vedením trenérky flow jogy zažijete chvíle a pocity na cestě ke svému vnitřnímu Já. Hodinový kurz SUP-Yoga s následným 30-minutovým volným veslováním na jezeru Pillersee, smaragdově zeleném srdci celého údolí, stojí pro dva účastníky 25,- eur na osobu, soukromá hodina 50,- eur. 

Vrcholy akce otevírání léta v horách, v údolí PillerseeTal:

Úterý 22. 5. 2018 - Stand-Up-Paddeling na jezeru Pillersee u příležitosti otevírání léta v horách
Využijte tuto jedinečnou příležitost a vychutnejte si kulisu snů! Setkání je v 11 hodin u jezera Pillersee u hostince na břehu. Po úvodních instrukcích od kouče Dannyho si můžete prozkoumat jezero na Stand-up-Paddelu! Trvání - přibližně 1,5 hodiny. Cena za osobu s kartou hosta stojí 10,- eur, bez karty 18,- eur (max. možný počet 15 osob!)

Úterý, 29. 5. 2018 - Stand-Up-Paddeling na nádherném jezeru Wildseelodersee  u příležitosti otevření léta v horách
Tentokrát půjdeme nahoru na nádherné jezero Wildseelodersee, do nadmořské výšky 1 854 metrů v 9 hodin. Společný výjezd kabinkami lanovky Fieberbrunn na vrchol kopce Lärchfilzkogel. Odtud přejdeme chodníky k jezeru Wildseelodersee (pěší přechod pohodlným tempem asi hodinu). Pak můžete „plachtit“ po jezeru na Stand-up-Paddelu s koučem Dannym. Cena za osobu s kartou hosta je 25,- euro, bez karty 35,- euro. Alternativní lokalita: jezero Pillersee. Změny: Sraz je v 11. hodin u jezera Pillersee u hostince na břehu. Cena s kartou hosta je 10,- eur, bez karty 18,- eur (max. možný počet 10 osob!)

Více na: www.pillerseetal.at i na: PillerseeTal - Kitzbüheler Alpen facebook

 

Súvisiace aktivity

Kam na dovolenkuKam za oddychomKam za športom  v zimeKam za športom v leteKam za zaujímavosťami a poznanímKam ísť načerpať silyKam na víkendKam za dobrým tipom
Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.