Objavte samého seba v údolí Pillersee!

16 May 2018

Dva trendy, dva svety – obľúbené Stand Up Paddling (veslovanie postojačky, na špeciálnom surfe) a joga, v skratke tzv. SUP’n‘Yoga. V tirolskom údolí Pillersee, v Rakúsku, tieto dva svety, trendy zaujímavo spojili, tým vznikla možnosť, najlepším spôsobom spraviť dobre svojmu telu, duchu a ich rovnováhe. V objatí Loferských Skalnatých hôr a trávnatých kopcov Kitzbühlských Álp je jazero Pillersee vhodným na komplexný relax a oddych na vode.

Centrum vodných športov „Sup’n‘Fun“ v obci St. Ulrich am Pillersee, ponúka totiž kurzy SUP-Yoga, pri ktorých nejde iba o to, objaviť či nájsť samého seba, ale pocítiť aj spojenie duše s vodou a prírodou. Sup’n’Fun vedie Belgičan Danny Bulthé, ktorý tu, v Kitzbühlských Alpách na jazere Pillersee uskutočnil svoj sen. Počas kurzov pod vedením trénerky flow jogy zažijete celkom chvíle a pocity,  na ceste k svojmu vnútornému Ja. Hodinový kurz SUP-Yoga s následným 30-minútovým voľným veslovaním na jazere Pillersee, smaragdovozelenom srdci celého údolia, stojí pri dvoch účastníkoch 25,- eur na osobu, súkromná hodina 50,- eur. 

Vrcholy podujatia pri otvorení leta v horách, v údolí PillerseeTal:

Utorok, 22.5.2018 - Stand-Up-Paddeling na jazere Pillersee pri príležitosti otvorenia leta v horách
Využite túto jedinečnú príležitosť a vychutnajte si kulisu snov! Stretnutie je o 11. Hodine, pri jazere Pillersee pri hostinci, na brehu. Po úvodných inštrukciách od kouča Dannyho si môžete preskúmať jazero na Stand-up-Paddeli! Trvanie - približne 1,5 hodiny. Cena za osobu s  kartou hosťa, stojí 10,- €, bez karty 18,- € (max. možný počet 15 osôb!)

Utorok, 29.5.2018 - Stand-Up-Paddeling na nádhernom jazere Wildseelodersee, pri príležitosti otvorenia leta v horách
Tentoraz pôjdeme hore na nádherné jazero Wildseelodersee, do nadmorskej výšky 1 854 metrov o 09:00 hodine, spoločný výjazd kabínkami lanovky Fieberbrunn na vrchol kopca Lärchfilzkogel. Odtiaľ prejdeme chodníkmi k jazeru Wildseelodersee (peší prechod pohodlným tempom 1 hodina). Potom  môžete  „plachtiť“ po jazere na Stand-up-Paddeli  s koučom Dannym. Cena za osobu s  kartou hosťa je 25,- €, bez karty 35,- €.
Alternatívna lokalita: jazero Pillersee. Zmeny: Zraz je o 11. hodine pri jazere Pillersee pri hostinci na brehu. Cena s kartou hosťa je 10,- €, bez karty 18,- € (max. možný počet 10 osôb!)

Viac na: www.pillerseetal.at, alebo na: PillerseeTal - Kitzbüheler Alpen facebook

Súvisiace aktivity

Kam na dovolenkuKam za oddychomKam za športom  v zimeKam za športom v leteKam za zaujímavosťami a poznanímKam ísť načerpať silyKam na víkendKam za dobrým tipom
Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.