Povozte se po Tyrolsku vlakem

15 August 2017

Začněte svůj den sportovně a aktivně v objetí jedinečné kulisy majestátních vrchů, širokých údolí a osvěžujících jezer v letních Kitzbühlských Alpách!

Kitzbühlské Alpy mají skvělé předpoklady na aktivní dovolenou v Tyrolsku. Zejména v létě je lákavou možností poznat Kitzbühlské Alpy prostřednictvím  obrovské nabídky volnočasových aktivit. Jízda na kole, turistika, golf, koupání a mnoho dalších aktivit přináší vašim dovolenkovým dnům atraktivitu bez nudy. Turisté si mohou vychutnávat více než 2 500 kilometrů turistických chodníků včetně mnoha tematických a rodinných turistických tras. Pro cyklisty nabízí region více jak 1 000 kilometrů cyklocest a tras pro horská kola. 

Až 18 železničních stanic, 66 kilometrů kolejnic a spoje v půlhodinových intervalech – region investuje do udržitelnosti a nabízí ukázkové služby pro ekologicky uvědomelé dovolenkující.                

S okamžitou platností mohou návštěvníci Kitzbühlských Alp využívat bezplatné služby lokální veřejné dopravy – turistická karta, kterou dostanou automaticky s ubytováním a převzetí klíče od pokoje jim slouží i jako jízdenka na všechny regionální expresní vlaky a rychlodráhy (S-Bahn). Z celkově 18 železničních stanic na 66 kilometrové trati z Wörglu přes Hopfgarten, Kirchberg, St. Johann in Tirol až do Fieberbrunnu mohou v pracovních dnech cestovat v půlhodinovém intervalu. Touto investicí do budoucna a udržitelnosti, tak i  příkladnými službami se společnost Kitzbüheler Alpen Marketing GmbH spolu s rakouskými železnicemi (Österreichische Bundesbahn - ÖBB) a Dopravním systémem Tyrolsko (Verkehrsverbund Tirol – VVT) rozhodla učinit tento historický krok. Takovéto zpřístupnění infrastruktury se pokládá za ukázkový projekt v rámci celkové dopravní iniciativy „Tyrolsko na kolejích“ („Tirol auf Schiene“).

www.kitzalps.comwww.bahn.de/sommer

Foto: https://www.kitzbueheler-alpen.com/de/ 

Súvisiace aktivity

Kam na dovolenkuKam za oddychomKam za športom  v zimeKam za športom v leteKam za zaujímavosťami a poznanímKam ísť načerpať silyKam na víkendKam za dobrým tipom
Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.