Portál www.kamkam.eu a Slovakiatour 2014

31 January 2014

Už po druhý raz sme sa www.kamkam.eu zúčastnili veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour 2014.

Za špecializovaný turistický portál www.kamkam.eu sme sa už po druhý raz zúčastnili známeho veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour 2014. "Precestovali" sme polovicu Slovenska, "zaleteli" sme si na prezentáciu Turecka, kde sme sa zoznámili s tureckou veľvyslankyňou na Slovensku, pani Lebibe Gülhan Ulutekin. Tá pôsobí na Slovensku vyše dvoch rokov a veľmi sympaticky nás prekvapila niekoľkými slovenskými vetami. Pozreli sme sa do Maroka, nazreli do Maďarska, Poľska, zastavili sme sa na chvíľu aj v Rakúsku a "pobehali" sme veľkú časť Českej republiky. Našli sme práve tu pre náš portál, a pre vás, našich čitateľov, veľmi zaujímavé tipy a odporúčania kam ísť, na peknú dovolenku, víkend...Postupne vám ich budeme na portáli predstavovať.

Jubilejný 20. ročník veľtrhu ITF Slovakiatour je najväčším veľtrhom cestovného ruchu na Slovensku a patrí medzi najvýznamnejšie podujatia v regióne strednej Európy. Veľtrh každoročne prináša komplexný servis pre tých, ktorí chcú cestovať do zahraničia alebo spoznávať krásy Slovenska. Prezentuje sa tu portfólio cestovných kancelárií, ako aj turistické ponuky sprostredkované zahraničnými centrálami krajín.

Veľtrh potrvá v bratislavskej Inchebe až do nedele 2. februára.

SLO, BH


Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.