SÚŤAŽ: Spoznajte Národný park Dunajské luhy - UKONČENÉ

28 July 2015

Vyhrajte 2 x rodinnú vstupenku a reklamné predmety v hodnote 70 euro od Národného parku Dunajské luhy

Výhercovia: Katarína Kačová – Ružomberok a Tibor Benkovics - Galanta 

 

Súťaž o 2 rodinné vstupenky (2 dospelí + 2 deti) a reklamné predmety (mapa národného parku, eko fľaša, eko tričko) v hodnote 70 euro s Národným parkom Dunajské luhy a portálom www.kamkam.eu.    

Milí čitatelia portálu www.kamkam.eu, pripravili sme pre vás súťaž o 2 rodinné vstupenky a reklamné predmety v hodnote 70 euro od Národného parku Dunajské luhy, ktorý leží kúsok za slovenskými hranicami a ktorý až do novembra ponúka počas tzv. Slovenských dní zľavy a iné výhody pre slovenských návštevníkov (http://www.kamkam.eu/destinacia/141/narodny-park-dunajske-luhy).

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA: Napíšte nám, medzi ktorými dvoma hlavnými európskymi mestami sa nachádza Národný park Dunajské luhy (Der Nationalpark Donau-Auen)

INŠPIRÁCIU A ODPOVEĎ NA OTÁZKU HĽADAJTE TU: http://www.kamkam.eu/destinacia/141/narodny-park-dunajske-luhy alebo http://www.donauauen.at/slovencina   

Odpovede nám posielajte do 11. augusta na adresu marketing@kamkam.eu

Veľa šťastia vám želá tím portálu www.kamkam.eu

Pravidlá súťaže tu  

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR - Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Súvisiace aktivity

Kam za oddychomKam za zaujímavosťami a poznanímKam ísť načerpať silyKam za dobrým tipomKam na turistikuKam na víkendKam za kultúrou a kultúrnym dedičtvom
Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.