Súťaž s Kronplatzom

27 May 2014

Hrajte o balíčky reklamných drobností, ktoré potešia z regiónu Kronplatz, v Južnom Tirolsku

SÚŤAŽ SME UKONČILI, výhercami sú: pani Lenka Kozempelová, pani Daška Krajčíková, pán Pavol Farula.

Ďakujeme všetkým za účasť a za vašu priazeň. Tím portálu kamkam.eu

   

Vážení a milí čitatelia portálu www.kamkam.eu,

pripravili sme pre vás súťaž o tri balíčky reklamných predmetov ( šiltovka, termoska, drevené dienko na klobásku...) z regiónu Kronplatz, v Južnom Tirolsku. Táto oblasť patrí k najlepšie vybudovaným lyžiarskym rezortom v Európe! V lete je to zasa špičková dovolenková, horská destinácia. 

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA: Napíšte nám, čo je symbolom Kronplatzu? Napovieme, že je umiestnený priamo na vrchole známej hory, vo výške 2275 metrov? Osadili ho v roku 2000 a je najfotografovanejším objektom v celom Južnom Tirolsku.  

INŠPIRÁCIU A ODPOVEĎ NA OTÁZKU HĽADAJTE TU:

http://www.kamkam.eu/aktivita/85/kronplatz-lyzovanie-deluxe

http://www.kronplatz.com/en/

Tešíme sa na vaše odpovede, do 8. júna 2014 na adresu: marketing@kamkam.eu

Veľa šťastia vám želá tím portálu www.kamkam.eu

Pravidlá súťaže tu

Súvisiace aktivity

Kam na dovolenkuKam za dobrou kuchyňouKam za kultúrou a kultúrnym dedičtvomKam za športom v leteKam za oddychomKam za zaujímavosťami a poznanímKam ísť načerpať silyKam za dobrým tipomKam za dobrým vínomKam za zdravím, wellnessomKam za športom  v zimeKam na turistikuKam na víkendKam a kde sa ubytovať
Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.