Súťaž o dve rodinné vstupenky na cyklodrezínu!

23 July 2013

Vyhrajte rodinné vstupenky na cyklodrezínu, ktorá jazdí po strednom Burgenlande!

Súťaž sme ukončili. Ďakujeme za váš záujem a množstvo odpovedí. Výhercami súťaže sú: pán Ardon z Nitry a pán Kvasňovský z Bratislavy. 

Výhercom blahoželáme!

V srdci Burgenlandu vedú v dĺžke 23 kilometrov koľajnice starej vyslúžilej železnice. Už zopár rokov sa táto trasa využíva na účely turizmu v podobe unikátnych výletov na takzvaných cyklodrezínach. A tak môžu záujemcovia príjemným spôsobom  spoznať krásy stredného Burgenlandu a šliapať bez väčšej námahy romantickým krajom, po vinárskej oblasti, ktorá je domovom modrej frankovky. Počas jazdy je stále sa na čo pozerať: na vinohrady, slnečnicové polia, zámky, ľúbezné vinárske dedinky, tienisté lesy. Pozdĺž  trasy sú umiestnené tri občerstvovacie stanice, kde je možné najesť sa a napiť ‒ posilniť sa na ďalšiu cestu...   

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA: Ako sa volá jedna zo staníc cyklodrezíny, kde je občerstvenie a nachádza sa v obci Stoob?

VIAC SI PREČÍTATE TU a v článku hľadajte aj odpoveď na súťažnú otázku. HRÁME O DVE RODINNÉ VSTUPENKY (jedna rodinná vstupenka je pre 4 osoby) 

Odpovede nám posielajte do 4. augusta na adresu marketing@kamkam.eu (Pravidlá súťaže tu)

Veľa šťastia vám želá tím portálu www.kamkam.eu

 

 

  

 

Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.