Sopranistka Natalia Ušakova zaspieva v antickej kulise

17 July 2013

Open Air večer so sopranistkou Natáliou Ušakovou v amfiteátri v Bad Deutsch-Altenburgu v Dolnom Rakúsku

Priaznivci opernej hudby sa môžu tešiť na nevšedný zážitok. Operná hviezda, sopranistka Natalia Ušakova im vo štvrtok 29. augusta ponúkne večer plný hudobných pôžitkov v nádhernej a netradičnej kulise. V rímskom amfiteátri v obci Bad Deutsch-Altenburg neďaleko Bratislavy, sa totiž bude konať koncert tejto opernej divy. Narodila sa v Taškente v Uzbekistane, žije vo Viedni a je už po niekoľko rokov žiadanou opernou speváčkou po celom svete, vytvorila niekoľko desiatok operných postáv. 
 
V auguste ju budeme počuť v prostredí amfiteátra, s ktorým sa snaží osobne zžiť, osobne ho niekoľkokrát navštívila, vystúpi v rímskom odeve sprevádzaná koňmi - rímskou quadrigou (štvorzáprahom) a rímskymi legionármi. „Veľmi sa na tento koncert teším. Budem môcť zaspievať najkrajšie árie, v krásnom prostredí a v jedinečnej atmosfére. Bude to úžasné, že sa budem môcť predviesť svojim priaznivcom.“ 
 
Lepšiu kulisu pre fanúšikov klasickej hudby si nemožno želať, veď amfiteáter je jediným viditeľným dôkazom, že na tomto území žili Rimania, že tu bolo civilné i vojenské mesto. Kde kedysi bojovali gladiátori, bude stáť koncom augusta operná hviezda v strede antickej arény. Sopranistku Nataliu Ušakovu bude sprevádzať filharmonický orchester Ferry Janoska Ensemble. Charizmatická,  dnes už rakúska speváčka zaspieva árie od Donizettiho či Rossiniho. Na repertoári nebudú chýbať ani skladby od Verdiho, Masseneta i Meyerbeera. Árie Donizettiho z opery „Lucia z Lammermoor“ či ária  „Il dolce suono“ budú isto vrcholom tohto netradičného podujatia.
 
Spevácky talent Natalie Ušakovej i sprievod filharmonického orchestra Ferry Janoska Ensemble bude isto nezabudnuteľným koncertným zážitkom v tejto netradičnej kulise v Bad Deutsch-Altenburgu. Program doplní ponuka  gastronomických dobrôt a vín z regiónu Carnuntum. Lístky si môžete obstarať už teraz na: www.eventim.sk.  
 
INFORMÁCIE
Árie v amfiteátri -  Natalia Ušakova
Termín: 29. augusta 2013 (štvrtok)
Čas: 20:00 hod.
Miesto: Amfiteáter Bad Deutsch-Altenburg, 
Pfarrer Maurergasse 2405 Bad Deutsch-Altenburg
Rakúsko
Lístky na koncert priamo cez portál: www.eventim.sk  
V prípade, že máte záujem o špeciálnu VIP ponuku, láskavo sa obráťte na:
Cayenne Marketingagentur GmbH
Mariahilferstraße 19-21, 1060 Wien, tel. : + 43 1 / 524 51 44-28
alebo na: B.H.PUBLIC RELATIONS & PROMOTION s.r.o., marketing@kamkam.eu, kontakt: Mgr. Beata Havranová, Mgr. Prokop Slováček

Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.