Mladí artisti v Bazileji – cirkus budúcnosti

06 May 2013

Mladí artisti z celého sveta sa stretnú v Bazileji, v poradí už na 5. ročníku medzinárodného festivalu Young Stage.

Mladí artisti z celého sveta sa stretnú v Bazileji, v poradí už na 5. ročníku medzinárodného festivalu Young Stage, ktorý popri Monte Carlo a Cirque de Demain v Paríži, patrí k najdôležitejším cirkusovým festivalom na svete. Mladé talenty tak dostanú príležitosť zmerať si sily s partnermi z ostatných krajín sveta, a to za priamej účasti publika a odbornej poroty. Podujatie, ktoré je zväčša prehliadkou odvážnych a dych vyrážajúcich artistických výkonov, naznačuje aj smerovanie cirkusu a jeho miesto v zábavnom svete. Festival je zároveň príležitosťou získať profesionálne uplatnenie a trvalú prácu v tomto náročnom povolaní. Cirkusový festival v Bazileji sa začína 25. mája a 28. mája končí prehliadkou najlepších z najlepších.

GK, www.young-stage.com

Súvisiace aktivity

Kam za kultúrou a kultúrnym dedičtvomKam za zaujímavosťami a poznanímKam za dobrým tipomKam na víkendKam za oddychomKam ísť načerpať sily
Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.