Bílé dny už brzy

06 March 2019

Už jste lyžovali s perlami na krku? Zkuste to. V regionech Saalbach Hinterglemm Leogang a Fieberbrunn, už brzy...

Ve dnech 15. 3. – 31. 3.2019  si užijete Bílé Dny v horách. Vždy ráno perfektně upravené svahy, lyžovačka doslova na bílém menčestru, odpoledne si zase vychutnáte  sluníčko a příjemnou pohodu. V rakouském regionu Tyrolska a  Solnohradska, v oblasti Saalbach Hinterglemm Leogang a Fieberbrunn –   si můžete vychutnat zimu v celé její kráse. A hlavně, když zažijete akci White Pearl Mountain Days, která bude od 15. do 31. března. Můžete zajímavě strávit dovolenou, víkend a celebrovat zimu. V tomto období bude region Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn jakýmsi vrcholem zimy v Alpách. Mezinárodní hvězdy jako například Graham Candy, Möwe, Milk & Sugar, Jamie Lewis, Karotte a mnoho jiných hudebníků, DJ -jů a zpěváků se postará o perfektní atmosféru v rámci oblíbeného Après-Ski. Ale nejenom zpěvácké hvězdy budou tahákem publika. Vynikající kuchaři, jako Markus Lorbeck a Kristian Elbo, kteří budou na akci White Pearl Mountain Days vařit, nabídnou hostům vynikající kuchyň. Nabídka kulinářských specialit bude široká.

White Pearl Mountain Days jsou opravdovým zážitkem na konci zimní sezony. Region lyžařského cirkusu Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn je se svými 270 kilometry sjezdovek, 70  nejmodernějšími vleky a lanovkami a se 60 horskými chatami „příjemnou“ oblastí rakouských Alp. Mezinárodní hvězdy jako Graham Candy, Möwe, Milk & Sugar, Jamie Lewis, Karotte a třicet dalších dýdžejů budou „spojeni“ s jinými hudebníky, kteří zahrají naživo –  saxofonisti, houslisti, zpěváci a tanečníci jsou garancí dobré a kvalitní zábavy a pohody v srdci krásné horské panorámy. Alpský životní styl bude opravdu výjimečný: lokality na kopcích, v horských chatách a v údolích speciálně nadekorují, dámy budou mít na sobě dlouhé perlové náhrdelníky. Ty organizátoři doporučují během akce, samozřejmě ženám, sportovkyním, návštěvnicím… Jednoduše vše bude bílé.

Příjemný odpočinek nebo sportovní zápolení nabízí bohatý program s mottem „Healthy Lifestyle“. Například jóga na sněhu nabídne nádherné pohledy na okolní panorámu hor. Výlety s průvodcem na snežnicích povedou  nádhernou zimní krajinou a u tzv. Jumping Fitness si zase dopřejete úplný relax. Navnadili jsme vás?? Zveme vás do regionu Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, do dvou spolkových zemí Rakouska. Je na vás, kterou z nich si vyberete. Solnohradsko? Tyrolsko? Klidně i obě, jsou spojeny lanovkami, a tak se můžete proháňet po perfektně upravených sjezdovkách, poslechnout si blues, dát si vynikající oběd nebo malé občerstvení.

Foto v článku a slider: Daniel Roos. Více o akci na: https://www.wpmdays.at/ 

www.fieberbrunn.comwww.saalbach.com

Súvisiace aktivity

Kam ísť načerpať silyKam za dobrým tipomKam na víkendKam za športom  v zimeKam na dovolenkuKam za športom v leteKam za oddychomKam na turistikuKam za zdravím, wellnessom
Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.