Elektronický průvoce pro vaše lyže! Vše funguje přes Google Maps

05 December 2018

S absolutní novinkou před novou sezónou přišli v rakouském regionu Kitzbühelských Alp. Elektronický průvodce fungující přes Google Maps vám ukáže sjezdovky podle vašich preferencí a spolehlivě vás povodí po celém regionu.

Aplikace, která je zdarma, se obsluhuje jednoduše přes váš smartfón. Jednoduše si zvolíte start a už máte v nabídce ty najlepší tratě: pro pohodové, výborné i adrenalinové lyžaře. Můžete si zvolit například též program na půldenní  lyžovačku. Stačí jeden klik a na displeji se vám zobrazí sjezdovky, jejich přibližná délka a čas, za jak dlouho by jste jí měli přejet. Dostanete všechny informace, které potřebujete a které vás dovedou do cíle. Papírové mapy nemusíte (ale, samozřejmě, můžete, jestli vám to vyhovuje lépe) vůbec vzít do ruky. Díky tomuto nástroji je oblast Kitzbühelských Alp s tisíci kilometry sjezdovek prvním regionem v Rakousku, který takovou technickou vymoženost nabízí.

„Podobná a porovnatelná aplikace ještě neexistuje. V první fázi mohou hosté používat aplikaci jako jednoduchou navigaci pro nejoptimálnější trasu, jako dobrý prostředek k orientaci v množství sjezdovek. Už doma se mohou virtuálně „naladit“ a vybrat si, kudy budou zítra lyžovat.  Na přehledné 3D zimní mapě si  trasu mohou zvětšit, přiblížit, získat představu. Přímo na svahu můžete zjistit, kde se nalézáte, případně si trasu spontánně přeplánovat, podle toho, zda si ještě troufáte, anebo se cítíte unaveni, případně se změnilo počasí. Je to dobrá věc“, říká pani Katharina Szücs, z marketingu turistické organizace Kitzbüheler Alpen. „Hlavní motto je ulehčit hostům orientaci v regionu moderní formou.“

www.ski-safari.at, www.kitzalps.com/skisafari

Další informace: Kitzbüheler Alpen Marketing GmbH, Dorfstraße 11, A-6365 Kirchberg in Tirol, Tel.: +43 57507, marketing@kamkam.eu nebo přímo na info@kitzalps.com


Súvisiace aktivity

Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.