Region Sankt Johann – Alpendorf... perfektní dovolená

21 March 2018

Asi 60 kilometrů jižně od města Salzburg leží v široké dolině řeky ve výšce 615 metrů obec Sankt Johann, ve známém regionu Pongau. Sice malé městečko, ale o to aktivnější život jeho obyvatel i lidí z blízkého okolí. Jak v zimě, tak i v létě je oblíbeným cílem dovolenkářů, rodin s dětmi.

Vznikla značka, ale i nový region Skigebiet Snow Space Salzburg. Má 120 kilometrů nejlépe preparovaných sjezdovek a 44 moderních vleků a lanovek. Začátečníci, ale i pokročilí lyžaři jsou oblastí Snow Space Salzburg nadšeni, protože široké sjezdovky jsou optimální pro první obloučky vašich ratolestí, náročné sjezdy vašich starších rodinných příslušníků i pro vás, rodiče. Do konce sezony 2018/19 investuje region Snow Space Salzburg 50 milionů eur do nových vleků a vylepšení komfortu v celém lyžařském areálu. Už dnes je v této části Rakouska stoprocentní jistota sněhu, díky moderním zasněžovacím zařízením.

Early Bird Skiing: pro  ty, kteří si neváhají kvůli manšestru  na sjezdovce ráno přivstat. Snowboardisté a lyžaři mají právě tady, v brzkých hodinách možnost v ranním tichu zlyžovať region a na čerstvě upraveném terénu s čerstvým sněhem  udělat první oblouky. Ráno potom zakončíte vydatnou snídaní. A nejen to, region můžete během pěkných dnů  zhlédnout i z výšky na palubě helikoptéry, díky společnosti  Heliport. Tak neváhejte, využijte nabídku na návštěvu této zajímavé oblasti i poslední zimní dny před Velikonocemi.

Další informace na: www.sanktjohann.com, nebo na www.alpendorf.com

Foto by: www.sanktjohann.com, zpracovala Beata Havranová

Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.