Zámek Holešov ukončí sezonu pohádkou

30 October 2017

Městské kulturní středisko zve malé i velké návštěvníky na akci Pohádkový zámek. Noční prohlídka symbolicky ukončí zámeckou sezonu v sobotu 4. listopadu od 17:00 do 21:00.

Pohádková noční prohlídka nabídne soutěžní putování barokním zámkem od sklepení až po první patro. V každém sále čekají na návštěvníky postavy z jiné pohádky, například Maková panenka, Pat a Mat, Sněhurka, Šípková Růženka, Červená karkulka, dále také čerti a čarodějnice. Děti, které projdou všechna stanoviště a splní všechny úkoly, budou odměněny.

Ve Velkém sále zahrají herci v kostýmech nejpopulárnější úryvky z pohádky S čerty nejsou žerty, připraveno bude také černé divadlo a středověká představení. V sala terreně zatančí lesní víly v podání žákyň ZUŠ Holešov a ve sklepě bude pro děti připravena lukostřelba.

V rámci doprovodného programu se na nádvoří budou konat rytířské turnaje, děti se mohou svést na historickém kolotoč. Připraveno bude občerstvení a kávový speciál.

Vstupenky na Pohádkový zámek je možné již nyní koupit v předprodeji v MIC Holešov nebo přes jeho on-line portál www.holesov.info. Dospělý zaplatí 70 Kč, dítě od 3 let 40 Kč.

 

 

Súvisiace aktivity

Kam za kultúrou a kultúrnym dedičtvomKam za dobrým tipomKam na víkendKam za dobrou kuchyňouKam za zaujímavosťami a poznaním
Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.