Bruneck - najlepšie mestečko pre život

13 December 2015

Výskumné centrum v Taliansku už niekoľko rokov sleduje kvalitu života v malých mestách. Tohto roku  „Centro Studi Sintesi“ poverilo hospodárske noviny „Il Sole 24 ore“, aby vyhodnotili spomedzi 157 malých obcí tú, ktorá by zodpovedala ideálnym podmienkam pre život.

Výskum obsahoval 47 rôznych indikátorov a najlepšie známky získalo mestečko Bruneck, ktoré sa stalo víťazom tohto prieskumu. Pre malebné juhotirolské mestečko to nie je žiadna novinka. Bruneck sa totiž stal najlepším talianskym mestečkom pre život už po druhý raz!! Hľadáte teda inšpiráciu pre zlepšenie kvality života? Stačí sa pokochať atmosférou v Brunecku, ktorú opäť umocňuje aj tohtoročný, tradičný advent. 

http://www.kronplatz.com/de/bruneck GK, Foto: Alex Filz

Súvisiace aktivity

Kam na dovolenkuKam za dobrou kuchyňouKam za kultúrou a kultúrnym dedičtvomKam za športom v leteKam za oddychomKam za zaujímavosťami a poznanímKam ísť načerpať silyKam za dobrým tipomKam za dobrým vínomKam za zdravím, wellnessomKam za športom  v zimeKam na turistikuKam na víkendKam a kde sa ubytovať
Používate zastaralý internetový prehliadač, preto sa niektoré prvky stránky nemusia zobrazovať správne. Pre zlepšenie zobrazovania stránok a zvýšenie bezpečnosti na internete Vám odporúčame používať niektorý z moderných prehliadačov.